Kopf Suche Sitemap Gaestebuch Kontakt Impressum Datenschutz

Karl-May-Sekundär-Literatur

Suchen:
Artikel eines Autors
Alle Autoren (Liste)
Reihen (Suche und Liste)
Titel-Suche
Titel-Inhalt-Suche (langsam!)

Artikel aus Zeitungen und Zeitschriften:
bis 1912
1913 - 1969
ab 1970
Dokumente
Radio/TV
Sammlungen

Inhalte
Bibliografisches
Benutzung
Geschichte
Technik
Bibliografien
Macher und Helfer
Archive
Statistik

Karl-May-Gesellschaft
Suche in AutID nach P-1898
Frits C. Roest

1. Texte (aus Büchern und "Karl-May"-Zeitschriften)
2. Drucke (Bücher, Zeitschriften)
3. Zeitungs- und Zeitschriftenartikel (nur bis 1969)
[Für den übrigen Zeitraum bitte die Kombi-Suche benutzen: ab 1970]
4. Dokumente
5. Rundfunk- und TV-Sendungen

1. - 62 Texte

[P-1898] Frits C. Roest
[T-13774] - 102 jaar na zijn dood een nieuw verhaal van Karl May
In: De Witte Bison / Orgaan van de Karl May Vereniging 18

[P-1898] Frits C. Roest
[T-13691] - 2012. Oproep tot medewerking aan de Karl May bibliografie
In: De Witte Bison / Orgaan van de Karl May Vereniging 8

[P-1898] Frits C. Roest
[T-13777] - Acteur ‘Winnetou’ overleden
In: De Witte Bison / Orgaan van de Karl May Vereniging 18

[P-1898] Frits C. Roest
[T-13614] - Archieven: Karl May boeken bij de Hema in 1930-1936
In: De Witte Bison / Orgaan van de Karl May Vereniging 2

[P-1898] Frits C. Roest
[T-13729] - Bibliografie: Aanvullingen en verbeteringen
In: De Witte Bison / Orgaan van de Karl May Vereniging 12

[P-1898] Frits C. Roest
[T-13744] - Bibliografie: Enkele Karl May uitgaven nader onderzocht
In: De Witte Bison / Orgaan van de Karl May Vereniging 13

[P-1898] Frits C. Roest
[T-13749] - Bibliografie: Goede Lectuur nader onderzocht
In: De Witte Bison / Orgaan van de Karl May Vereniging 14

[P-1898] Frits C. Roest
[T-13680] - Bibliografie: Voortgaand onderzoek voor de Karl May bibliografie
In: De Witte Bison / Orgaan van de Karl May Vereniging 7

[P-1898] Frits C. Roest
[T-13678] - Boekbespreking: Gustave Aimard: feiten, fictie, frictie
In: De Witte Bison / Orgaan van de Karl May Vereniging 6

[P-1898] Frits C. Roest
[T-13755] - Boekonderzoek: Delpher als centraal toegangspunt voor digitale bronnen
In: De Witte Bison / Orgaan van de Karl May Vereniging 15

[P-1898] Frits C. Roest
[T-13742] - Curiosa: Een toverlantaarnfilmpje
In: De Witte Bison / Orgaan van de Karl May Vereniging 13

[P-1898] Frits C. Roest
[T-13781] - De Doodsoorzaak van Karl May
In: De Witte Bison / Orgaan van de Karl May Vereniging 19

[P-1898] Frits C. Roest
[T-13782] - De Familie Stemmer, enkele toevoegingen bij bovenstaand artikel
In: De Witte Bison / Orgaan van de Karl May Vereniging 18

[P-1898] Frits C. Roest
[T-13785] - De Hollandsch Uitgeversfonds-familie nader onderzocht
In: De Witte Bison / Orgaan van de Karl May Vereniging 18

[P-1898] Frits C. Roest
[T-13713] - De nieuwe Karl May bibliografie
In: De Witte Bison / Orgaan van de Karl May Vereniging 11

[P-1898] Frits C. Roest
[T-13626] - De Paguyuban Karl May Indonesia
In: De Witte Bison / Orgaan van de Karl May Vereniging 3

[P-1898] Frits C. Roest
[T-13823] - De Zonen der Mimbrenjo’s nader onderzocht
In: De Witte Bison / Orgaan van de Karl May Vereniging 19

[P-1898] Frits C. Roest
[T-13730] - Drukkerij G.W. Pieters, Ph.Ch en D. Stemmer en Karl May
In: De Witte Bison / Orgaan van de Karl May Vereniging 12

[P-1898] Frits C. Roest
[T-13658] - Een leesbibliotheekboek geeft iets van zijn boeiend verleden prijs
In: De Witte Bison / Orgaan van de Karl May Vereniging 4

[P-1898] Frits C. Roest
[T-13783] - Enkele nieuwe biografische gegevens over vertalers en illustratoren
In: De Witte Bison / Orgaan van de Karl May Vereniging 17

[P-1898] Frits C. Roest
[T-13638] - GEDIGITALISEERDE KRANTEN ALS BRON VOOR KARL MAY ONDERZOEK
In: De Witte Bison / Orgaan van de Karl May Vereniging 1

[P-1898] Frits C. Roest
[T-13784] - Geuers eigen prachtbanden om Mij. Nederland boeken, (J.H.)
In: De Witte Bison / Orgaan van de Karl May Vereniging 18

[P-1898] Frits C. Roest
[T-13633] - GOMARIUS MES IN HET NATIONALE ONDERWIJSMUSEUM IN ROTTERDAM
In: De Witte Bison / Orgaan van de Karl May Vereniging 1

[P-1898] Frits C. Roest
[T-13651] - Herontdekking van vroege feuilletons. Nieuwe Karl May vondsten (1893-1905)
In: De Witte Bison / Orgaan van de Karl May Vereniging 4

[P-1898] Frits C. Roest
[T-13805] - Het Omrekenen van historische prijzen en schrijversverdiensten
In: De Witte Bison / Orgaan van de Karl May Vereniging 17

[P-1898] Frits C. Roest
[T-13622] - Het raadsel van de fotografen
In: De Witte Bison / Orgaan van de Karl May Vereniging 3

[P-1898] Frits C. Roest
[T-3855] - Honderddertig jaar Karl May in Nederland en België
In: Honderddertig jaar Karl May in Nederland en België de eerste Nederlandstalige bibliografie (1882-2012). Steenbergen 2012

[P-1898] Frits C. Roest
[T-13724] - In memoriam Jan Age Ras
In: De Witte Bison / Orgaan van de Karl May Vereniging 12

[P-1898] Frits C. Roest
[T-13786] - In memoriam Peter de Vos (1944-2015)
In: De Witte Bison / Orgaan van de Karl May Vereniging 17

[P-1898] Frits C. Roest
[T-13758] - Invloed van Karl May: RIH - Nederlands ijzeren stamboekros sinds 1921
In: De Witte Bison / Orgaan van de Karl May Vereniging 15

[P-1898] Frits C. Roest
[T-13685] - Karl May als favoriete schrijver van scholieren, schrijvers en dichters
In: De Witte Bison / Orgaan van de Karl May Vereniging 7
In: De Witte Bison / Orgaan van de Karl May Vereniging 8

[P-1898] Frits C. Roest
[T-13790] - Karl May beoordeeld in 1917-1926
In: De Witte Bison / Orgaan van de Karl May Vereniging 19

[P-1898] Frits C. Roest
[T-13694] - Karl May bibliografie: De Uitgevers-Maatschappij ‘Nederland’
In: De Witte Bison / Orgaan van de Karl May Vereniging 9

[P-1898] Frits C. Roest
[T-13892] - Karl May compleet voor verzamelaars
In: Karl May compleet. Bennekom 2004

[P-1898] Frits C. Roest
[T-13793] - Karl May op het internet
In: De Witte Bison / Orgaan van de Karl May Vereniging 18

[P-1898] Frits C. Roest
[T-14893] - Karl May verzamelen / HET KARL MAY KWARTETSPEL VAN JOSEPH SCHOLZ
In: De Witte Bison / Orgaan van de Karl May Vereniging 23

[P-1898] Frits C. Roest
[T-13802] - Nederlandse Viewmaster schijven
In: De Witte Bison / Orgaan van de Karl May Vereniging 19

[P-1898] Frits C. Roest
[T-13634] - Nieuwe vondsten / EEN DERDE GEBONDEN EXEMPLAAR VAN KRUGER-BEI
In: De Witte Bison / Orgaan van de Karl May Vereniging 1

[P-1898] Frits C. Roest
[T-13803] - Old Shatterhand, de leugenaar
In: De Witte Bison / Orgaan van de Karl May Vereniging 20

[P-1898] Frits C. Roest
[T-14891] - Onderzoek / AANVULLINGEN EN VERBETERINGEN OP DE KARL MAY BIBLIOGRAFIE
In: De Witte Bison / Orgaan van de Karl May Vereniging 23

[P-1898] Frits C. Roest
[T-13808] - Onderzoek naar drukken bij HUF en Frany
In: De Witte Bison / Orgaan van de Karl May Vereniging 20

[P-1898] Frits C. Roest
[T-13808] - Onderzoek naar drukken bij HUF en Frany
In: De Witte Bison / Orgaan van de Karl May Vereniging 20

[P-1898] Frits C. Roest
[T-13809] - Op warm spoor naar Vloeiend Vuur
In: De Witte Bison / Orgaan van de Karl May Vereniging 17

[P-1898] Frits C. Roest
[T-13810] - Pandu Ganesa overleden
In: De Witte Bison / Orgaan van de Karl May Vereniging 18

[P-1898] Frits C. Roest
[T-13630] - Portretten van Karl May kenners: Joop Oosterbaan
In: De Witte Bison / Orgaan van de Karl May Vereniging 3

[P-1898] Frits C. Roest
[T-13812] - Recensie in Jeugdboekengids (GEKA-serie)
In: De Witte Bison / Orgaan van de Karl May Vereniging 18

[P-1898] Frits C. Roest
[T-13751] - Recensies en reacties naar aanleiding van May’s boeken in Nederland
In: De Witte Bison / Orgaan van de Karl May Vereniging 14

[P-1898] Frits C. Roest
[T-13813] - Recensies van Karl May boeken, 1919-1923
In: De Witte Bison / Orgaan van de Karl May Vereniging 17

[P-1898] Frits C. Roest
[T-13745] - Schweizer Karl-May-Freunde opgeheven: overzicht van 20 jaar activiteiten
In: De Witte Bison / Orgaan van de Karl May Vereniging 13

[P-1898] Frits C. Roest
[T-13815] - Shirley Temple als Fräulein Winnetou
In: De Witte Bison / Orgaan van de Karl May Vereniging 19

[P-1898] Frits C. Roest
[T-13703] - Stripverhalen: Karl May tekenaar Dick van de Pol alias Pol Devandé
In: De Witte Bison / Orgaan van de Karl May Vereniging 10

[P-1898] Frits C. Roest
[T-13725] - Studiereis: Impressies van onze Duitslandreis
In: De Witte Bison / Orgaan van de Karl May Vereniging 12

[P-1898] Frits C. Roest
[T-13816] - Tien jaar Karl May Vereniging voor Nederland en België
In: De Witte Bison / Orgaan van de Karl May Vereniging 20

[P-1898] Frits C. Roest
[T-13818] - Uit het leven der Vuuraanbidders (1860)
In: De Witte Bison / Orgaan van de Karl May Vereniging 17

[P-1898] Frits C. Roest
[T-13665] - Uitgevers van Karl May: Arie Gerrit Schoonderbeek en zijn Karl May serie
In: De Witte Bison / Orgaan van de Karl May Vereniging 5

[P-1898] Frits C. Roest
[T-13737] - Vergeten Avontuur, derde druk: definitief overzicht van 19e eeuwse avonturenromans
In: De Witte Bison / Orgaan van de Karl May Vereniging 12

[P-1898] Frits C. Roest
[T-13644] - Voorlopers en tijdgenoten van Karl May / GUSTAVE AIMARD (1818 – 1883)
In: De Witte Bison / Orgaan van de Karl May Vereniging 1

[P-1898] Frits C. Roest
[T-13659] - Voorlopers en tijdgenoten van Karl May: Vergeten avontuur
In: De Witte Bison / Orgaan van de Karl May Vereniging 4

[P-1898] Frits C. Roest
[T-13619] - Voorlopers en tijdgenoten van Karl May: Mayne Reid (1818-1883)
In: De Witte Bison / Orgaan van de Karl May Vereniging 2

[P-1898] Frits C. Roest
[T-13822] - Wild West Germany, bespreking van
In: De Witte Bison / Orgaan van de Karl May Vereniging 19

[P-1898] Frits C. Roest
[T-13731] - Winnetou heet nu De Grote Beer en H.P. van den Aardweg is John Little
In: De Witte Bison / Orgaan van de Karl May Vereniging 12

[P-1898] Frits C. Roest
[T-13733] - ‘De sultan van Bali’: verknoeide overdruk van De familie Rodriganda verzameld
In: De Witte Bison / Orgaan van de Karl May Vereniging 12


2. - 12 Druckwerke (Bücher, Zeitschriften etc.)

(P-1898) Frits C. Roest (Eindredactie)
(D-3785) 2018-04

(P-1898) Frits C. Roest
(D-3243) De Nederlandstalige Karl May Uitgaven 1882-2009
2009

(P-1898) Frits C. Roest
(D-3244) De Nederlandstalige Karl May Uitgaven 1882-2013
2013

(P-1898) Frits C. Roest
(D-3245) De Nederlandstalige Karl May Uitgaven 1882-2014
2014

(P-1898) Frits C. Roest
(D-1048) Honderddertig jaar Karl May in Nederland en België de eerste Nederlandstalige bibliografie (1882-2012)
De eerste Nederlandstalige bibliografie (1882—1912) met ca 1100 afbeeldingen
Steenbergen 2012

(P-1898) Frits C. Roest
(D-3315) Karl May compleet
overzicht voor verzamelaars in Nederland en België
Bennekom 2004

(P-1898) Frits C. Roest
(D-1854) Karl May de 'verschreven' schrijver
Bewerking en receptie in Nederland
Krabbendijke 2006

(P-1898) Frits C. Roest
(D-4037) Karl May in de lage landen
bibliografie 1881-2019
Steenbergen 2019

(P-1898) Frits C. Roest
(D-3712) Karl May Vademecum
Bennekom 2004

(P-1898) Frits C. Roest
(D-1049) Karl May's Bonanza van Boeken bij Becht
Een boeken-verzamelverhaal
Krabbendijke 2002

(P-1898) Frits C. Roest
(D-3242) Lezen Leren / Colportageromans / De Vijf van Karl May
Oftewel Vrijwel Vergeten Verhalen en Hun Bekroning
Krabbendijke 2009

(P-1898) Frits C. Roest
(D-3713) Vademecum van verkorte Nederlandstalige Karl May-boeken
Feuilletons en stripverhalen
Bennekom 2004


3. - Artikel aus "Nicht-Karl-May"-Zeitungen und -Zeitschriften